Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Blåbærkage m/æble

Ingredienser
2 æg
1 1/2 dl rørsukker
2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk vaniljesukker med ægte vanilje
3/4 dl varmt vand
2 æbler

Pynt
2 dl blåbær
3 spsk rørsukker
1/2 tsk kanel

Fremgangsmåde
Pisk æg og rørsukker til en luftig blanding.

Bland mel, bagepulver og vaniljesukker.

Vend blandingen i æggemassen.

Tilsæt vandet. Skræl æblerne, skær dem i både, og kom dem i dejen.

Hæld dejen i en smurt springform.

Fordel blåbær på kagen.

Bland rørsukker og kanel, og strø det over blåbærrene.

Kagen bages midt i ovnen ved 200° C i ca. 40 minutter.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Serveres med vaniljesauce eller is.