Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Yoghurtbrød

Ingredienser
3 dl hvedemel
2 dl sigtemel
1 1/4 dl grahamsmel
1/2 dl hvedeklid
1 1/2 dl groft rugmel
1 dl solsikkefrø
1 tsk. salt
2 tsk. natron
1 dl mørk sirup
6 dl yoghurt eller ymer

Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.

Tilsæt sirup og yoghurt og rør hurtigt dejen sammen.

Hæld dejen i en stor form, som fyldes 2/3 og bages midt i ovnen ved 175° C i ca. 1 1/2 time.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Læg alufolie over, hvis brødet er ved at blive for mørkt.

Bagetip - forskellige variationer af dejen
• 1-2 tsk. kommen
• Revet skal af 1 appelsin
• 50 g rosiner