Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Scones

Ingredienser - 8 stk.
4 dl hvedemel
1/2 tsk salt
2 1/2 tsk bagepulver
50 g smør eller margarine
2 dl mælk
1 spsk lys sirup

Fremgangsmåde
Indstil ovnen til 250° C.

Bland hvedemel, salt og bagepulver i en skål. Smuldr smør eller margarine i blandingen.

Hæld mælk og lys sirup i og ælt det sammen. Del dejen i 2 dele, som rulles ud til runde, ret tykke kager.

Læg kagerne på en bageplade med bagepapir. Skær hver kage i 4 stykker. Prik dem med en gaffel.

Scones bages midt i ovnen i ca. 12 minutter.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Spis scones, når de er nybagte, med smør og f.eks. æblemos.

Serveringstips
Spis scones når de er nybagte - med smør og f.eks. æblemos