Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Frokostmuffins

Ingredienser - 12 stk.
6 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk Dansukker Rørsukker
1/4 tsk salt
100 g hakkede soltørrede tomater
100 g hakkede udkernede sorte oliven
1 spsk frisk rosmarin
1 dl revet cheddarost
1 dl revet parmesanost
1 fed finthakket hvidløg (kan udelades)
2 æg
3 dl mælk
1 dl smeltet margarine

Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200°. Smør en muffinplade med 12 huller, eller sæt 12 forme på en plade.

Bland hvedemel, bagepulver, rørsukker og salt i en skål. Kom ost, tomater, oliven, hvidløg og rosmarin i. Tilsæt æg, mælk og margarine. Bland det hele godt.

Fordel dejen i formene. Frokostmuffins bages midt i ovnen i ca. 20 minutter. Prøv med en gaffel eller bagepind, om de er gennembagt. Lad dem stå på pladen i 5 minutter, inden de sættes på bagerist.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Serveringstip
Frokostmuffins spises gerne lune med en frisk salat til.