Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Små frugttærter

Ingredienser - ca. 20 stk.
1 1/2 dl hvedemel
75 g smør
1/4 dl vand

Fyld
25 g smør
1/2 dl lys sirup
1 1/2 dl kvark
1 spsk hvedemel
1 æggeblomme
1 dl hakkede mandler
1 dl rosiner
1 dl hakkede, tørrede abrikoser
1 æggehvide
Små aluminiumsforme

Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne til dejen sammen, og stil den i køleskab i mindst 1 time.

Tryk dejen ud i små forme. Prik dem med en gaffel, og forbag dem i 3-5 minutter ved 225°.

Sænk ovnvarmen til 175°. Rør smør og sirup smidig.

Tilsæt resten af ingredienserne undtagen æggehvide.

Pisk hviden stiv, og vend den i fyldet.

Fordel fyldet i formene, og bag dem på nederste rille i ca. 20 minutter.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Lad tærterne afkøle på en rist. Tærterne kan fryses.

Tip
Tærten er perfekt som gæstekage, fordi den med fordel kan laves dagen før