Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Rabarbar-ruder

Ingredienser
100 g smør el. margarine
2 1/2 dl mælk
4 æg
3 dl sukker
6 dl hvedemel
1 spsk bagepulver
1 spsk vaniljesukker
400 g rå rabarber i stykker
1 dl Strøsukker
1 spsk kanel
2 spsk kartoffelmel

Fremgangsmåde
Smør og drys en form på 30 x 40 cm med mel.

Stil ovnen på 225°.

Smelt fedtstoffet og tilsæt mælken. Pisk æg og sukker luftigt.

Tilsæt mælkeblandingen.

Bland mel, bagepulver og vaniljesukker - og vend det i dejen.

Hæld dejen i formen.

Fordel rabarberstykker på kagen. Bland sukker, kanel og kartoffelmel og stø det over rabarberne.

Bages midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Lad kagen køle inden den skæres ud i ruder.