Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Sandkage

Ingredienser
175 g smør eller margarine
175 g (2 dl) sukker
3 æg
300 g (5 dl) hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
3 spsk mælk eller vand

Til formen
Smør
1 dl sukker

Fremgangsmåde
Formen smøres, og sukkeret drysses i.

Fedtstof og sukker røres let og luftigt. Æggene tilsættes et ad gangen.

Mel, bagepulver og vaniljesukker blandes og vendes i dejen skiftevis med mælken/vandet.

Dejen hældes i den smurte form og sandkagen bages ved 175 °C i ca. 45 minutter.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Bagetip
Undgå kompakte og seje kager. Efter at du har tilsat mel til dejen, skal du ikke røre dejen mere end nødvendigt - herved opnås en god og luftig kagekonsistens