Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Brownies

Ingredienser - ca. 20 stk.
150 g smør eller margarine
3 dl Rørsukker
4 æg
2 1/2 dl hvedemel
1 dl kakao
1/2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
75 g hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde
Rør fedtstof og sukker skummende. Tilsæt æggene et ad gangen under omrøring.

Bland hvedemel, kakao, bagepulver, vaniljesukker og hakket mørk chokolade og rør det i æggemassen.

Fordel dejen i en bageform på 20x30 cm, der enten er smurt eller beklædt med bagepapir.

Brownies bages midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 175°. Vendes ud på en bagerist.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Læg derefter formen over, og lad kagen køle af, inden den skæres i tern.

Bagetip
Undgå kompakte og seje kager. Efter at du har tilsat mel til dejen, skal du ikke røre dejen mere end nødvendigt - herved opnås en god og luftig kagekonsistens