Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Biscotti

Ingredienser
20-25 stk
250 g hvedemel
250 g sukker
2 tsk Vanillesukker
3 æg
1 pose hele mandler
1 pk. appelsinskal i tern
Kanelsukker

Fremgangsmåde

Bland hvedemel, sukker og vanillesukker. Lav en fordybning i midten og kom 2 hele æg samt en æggeblomme i.

Rør det hele sammen, så det er godt blandet og tilsæt mandel samt appelsin. Ælt dejen sammen og kom evt. lidt vand ved, hvis dejen er for tør.

Del dejen i to og tril til pølser på ca. 30 cm.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensel med æggehvide.

Drys med kanelsukker og bag kagerne ved 175˚ C i ca. 35 min.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Tag kagen ud, afkøl og skær den i skiver på skrå.

Læg kagerne på bagepladen og bag dem igen, til de er sprøde og tørre ved 150˚ C i ca. 10 min.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder.