Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Fedtebrød

Ingredienser
200 g hvedemel
1/2 tsk hjortetaksalt
Revet citronskal fra 1/2 citron
200 g smør
100 g sukker
100 g kokosmel

Pynt
1 tube Glasur
Krymmel fx. Blandet krymmel

Fremgangsmåde
Bland hvedemel, hjortetaksalt og revet citronskal i en skål.

Smuldr smørret i dejen, tilsæt sukker og kokosmel og ælt dejen sammen.

Del dejen i 3, tril dem i lange stænger og læg dem på en bageplade.

Tryk stængerne flade og bag dem 12-14 min. ved 175° C.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Smør med glasur, mens de stadig er lune og drys med krymmel.

Skær dem straks i snitter og læg dem til afkøling på en bagerist.

Opbevar de kolde sprøde kager i en kagedåse.

Tip
Pynt fedtebrødene på forskellige vis med både glasur og krymmel