AMA

AMA støtter Bag for en Sag, fordi vi sammen tror på en bedre fremtid for vores børn. Alle børn fortjener en tryg og god opvækst, men det er desværre ikke virkeligheden for alle. Derfor er det arbejde, som udføres af Børns Vilkår og BørneTelefonen, ikke blot vigtigt – men livsvigtigt. Vi er meget stolte over samarbejdet, der støtter op om de fantastiske nære og gode oplevelser, man kan få ved at bage sammen.

dansukker

Dansukker støtter Bag for en Sag, der er en velgørende kampagne. Projektet støtter BørneTelefonen hos Børns Vilkår, der hvert år hjælper i titusindvis af børn og unge i Danmark, der har brug for en at tale med. At man som barn og ung får mulighed for at bage sammen og opleve alt det sjove og kreative ved bagning, håber vi kan bidrage til, at traditionen føres videre til de kommende generationer.

Grundtvig

Gode partnere bakker op om Bag for en Sag og BørneTelefonen!
Bag for en Sag er blevet et stort projekt, og det er vi stolte af. Men det betyder også, at der er meget arbejde i projektet. Heldigvis har vi gode partnere, der hjælper os.
Hvert år skal mange hundrede kasser med bageingredienser pakkes og sendes ud til skoler, daginstitutioner, SFO'er mv. over hele landet. I år er det Grundtvig A/S, der pakker de mange kasser for os.
"Grundtvig A/S er en virksomhed med holdninger. Det betyder, at vi, på alle måder, er en del af det samfund, hvor vi er med til at skabe vækst og arbejdspladser. Derfor er vi en stolt partner i Bag for en Sag, og sørger for, at alle kasser bliver pakket. Vi støtter helhjertet både Bag for en Sag og BørneTelefonen hos Børns Vilkår. Vi håber, at I gør det samme", siger Flemming Jensen, direktør i Grundtvig A/S.

Kornkammeret

Kornkammeret samarbejder med Bag for en Sag, fordi vi har et fælles mål om at gøre en forskel. Hos Kornkammeret ønsker vi at gøre økologien endnu bedre. Vores mølle i Vejle maler kornet med 100% ren vindenergi og vi arbejder for at tage endnu bedre hensyn til vores miljø, dyr og planter. Og så er vi eksperter i korn og sørger for at melet er rigtigt udvalgt og sammensat, fordi der er forskel på mel og mel. Det giver børnene de bedste betingelser for at lykkes med godt bagværk!

Matas

Matas bakker igen op om Bag for en Sag

Alle skoler og institutioner, der tilmelder sig Bag for en Sag senest søndag d. 16. september, kan modtage et gratis bagekit. Kasserne med bageingredienser skal i år afhentes hos Matas, der dermed også er en del af årets store Bag for en Sag. Det er fint i tråd med Matas’ værdier. ”Mange børn og unge får hjælp af BørneTelefonen. Desværre har Børns Vilkår begrænsede ressourcer, hvorfor BørneTelefonen ikke altid bliver taget. Det vil Matas hjælpe med at gøre noget ved. Vi har støttet BørneTelefonen de seneste år, og vi fortsætter nu opbakningen, så flere børn får hjælp og dermed bedre trivsel. Vores medarbejdere i Matas butikkerne er glade for at kunne hjælpe ved at udlevere bagekits til institutioner, som vil bage for den gode sag,” siger Elisabeth Toftmann Klintholm fra Matas.