dansukker

Dansukker støtter Bag for en Sag, der er en velgørende kampagne. Projektet støtter BørneTelefonen hos Børns Vilkår, der hvert år hjælper i titusindvis af børn og unge i Danmark, der har brug for en at tale med. At man som barn og ung får mulighed for at bage sammen og opleve alt det sjove og kreative ved bagning, håber vi kan bidrage til, at traditionen føres videre til de kommende generationer.

dansukker

Mange børn og unge får hjælp af BørneTelefonen. Desværre har Børns Vilkår begrænsede ressourcer, hvorfor BørneTelefonen ikke altid bliver taget. Det vil Matas hjælpe med at gøre noget ved. Vi har støttet BørneTelefonen de seneste to år, og vi fortsætter nu opbakningen, så flere børn får hjælp og dermed bedre trivsel. Vores medarbejdere i Matas butikkerne er glade for at kunne hjælpe ved at udlevere bagekits til institutioner, som vil bage for den gode sag.

dansukker

Alle ønsker en god og tryg opvækst for deres børn. Dog er det ikke alle, som kan give den hjælp og støtte, som børnene har brug for. Denne hjælp er Børns Vilkår og BørneTelefonen med til at sikre, og derfor støtter Grundtvig A/S Bag for en Sag. Vi håber, at vores samarbejde dels kan bidrage til BørneTelefonens fortsatte drift og dels være med at til støtte op om alle de sjove og kreative oplevelser, som det at bage sammen giver.