dr oetker

Hos Dr. Oetker støtter vi børn og familier, der har brug for hjælp. Derfor falder det os kun naturligt at samarbejde med Bag for en Sag, der, ligesom os, brænder for at hjælpe børnene. Med vores samarbejde ønsker vi at være den hjælpende hånd i køkkenet, der med produkter og opskrifter af høj kvalitet inspirerer til endnu bedre hjemmebag.

dansukker

Dansukker støtter Bag for en Sag, der er en velgørende kampagne. Projektet støtter BørneTelefonen hos Børns Vilkår, der hvert år hjælper i titusindvis af børn og unge i Danmark, der har brug for en at tale med. At man som barn og ung får mulighed for at bage sammen og opleve alt det sjove og kreative ved bagning, håber vi kan bidrage til, at traditionen føres videre til de kommende generationer.

kornkammeret

Kornkammeret samarbejder med Bag for en Sag, fordi vi har et fælles mål om at gøre en forskel. Hos Kornkammeret ønsker vi at gøre økologien endnu bedre. Vores mølle i Vejle maler kornet med 100% ren vindenergi og vi arbejder for at tage endnu bedre hensyn til vores miljø, dyr og planter. Og så er vi eksperter i korn og sørger for at melet er rigtigt udvalgt og sammensat, fordi der er forskel på mel og mel. Det giver børnene de bedste betingelser for at lykkes med godt bagbærk!

oma

Unilever har valgt at samarbejde med Bag for en Sag, fordi vores værdier harmonerer godt sammen. Vi vil være med til at skabe et bæredygtigt samfund for kommende generationer, hvor børn spiller en vigtig rolle. Med samarbejdet ønsker vi at videreføre og styrke vores tradition for at inspirere generationer til at bage sammen på en kreativ og sjov måde. Samarbejdet med Bag for en Sag er en passende ramme for OMA, eftersom vi har leveret godt bagværk siden 1909.

matas

Mange unge får hjælp af BørneTelefonen. Desværre har Børns Vilkår begrænsede ressourcer, hvorfor BørneTelefonen ikke altid bliver taget. Det vil Matas hjælpe med at gøre noget ved. Vi støttede BørneTelefonen i år under Teenage Award, og vi fortsætter nu opbakningen, så flere børn får hjælp og dermed bedre trivsel. Vores medarbejdere i landets Matas butikker glæder sig til at udlevere bagekits til institutioner, som vil bage for den gode sag.